Αρχική Σελίδα

Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ομάδα Xuanhua αποτελείται από τον εξοπλισμό μηχανημάτων Xuanhua την εισαγωγή κατασκευαστικός της Co., ΕΠΕ και Xuanhua και τη Co. εξαγωγικού εμπορίου, ΕΠΕ Από το 2006, η επιχείρηση έχει εστιάσει στην ανάπτυξη και την παραγωγή των μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων. Από το 2014, η επιχείρηση έχει ιδρύσει μια επιχείρηση εισαγωγών και εξαγωγής και τα προϊόντα του έχουν πωληθεί στο εξωτερικό. Το 2018, οι πωλήσεις προς εξαγωγή αποτέλεσαν 76,3% των συνολικών πωλήσεων της επιχείρησης.

 

Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Οι πλήρεις γραμμές παραγωγής μας περιλαμβάνουν τα μηχανήματα επεξεργασίας φυστικιών, μηχανήματα επεξεργασίας των δυτικών ανακαρδίων, εξοπλισμός επεξεργασίας αμυγδάλων, εξοπλισμός επεξεργασίας τσιμπιδακιών, άλλος εξοπλισμός επεξεργασίας καρυδιών, μηχανήματα επεξεργασίας κρέατος, εξοπλισμός επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, μηχανήματα ζυμαρικών, συσκευάζοντας μηχανήματα και ούτω καθεξής. Περισσότερες από 15 σειρές, περισσότεροι από 150 τύποι. Έχουμε την εκτενή εμπειρία παραγωγής, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις προσαρμοσμένες λύσεις παραγωγής προϊόντων για τους πελάτες, και να παρέχουμε τα εξατομικευμένες προϊόντα και τις υπηρεσίες. Λόγω του υψηλού - ποιότητα και αξιόπιστη απόδοση των προϊόντων μας, χρησιμοποιούνται ευρέως στα διάφορα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων, τις κεντρικές κουζίνες, τις κυβερνητικές καντίνες, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και πολλές άλλες θέσεις.

Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ο στόχος μας είναι να χρησιμεύσουμε τους παγκόσμιους πελάτες με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, μεγάλη αξιοπιστία, αφιερωμένη ευθύνη, επαγγελματικές υπηρεσίες και αξιότιμη αξιοπιστία για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών σε όλες τις πτυχές. Μας επιλέξτε, εκτός από το κόστος σας.

Λόγω υψηλού - η απόδοση ποιοτικών προϊόντων και η καλή φήμη, τα προϊόντα μας όχι μόνο έχουν πωληθεί επιτυχώς στην Κίνα, αλλά και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Τουρκία, η Βραζιλία, η Ινδία, η Σιγκαπούρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες, τα προϊόντα έχουν χαιρετιστεί πολύ και έχουν εγκωμιαστεί.

Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Ο στόχος μας είναι απλός: για να δημιουργήσει τις καλύτερες μηχανές στην καλύτερη τιμή και για να παρέχουν την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών.

Καταλαβαίνουμε κάθε πελάτη σε βάθος και προσαρμόζουμε τον εξοπλισμό παραγωγής για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία παραγωγής μας και την εμπειρία αγοράς για να βοηθήσετε τους πελάτες μας να κερδίσουν την αγορά.

Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα μηχανήματα παραγωγής προϊόντων μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με! Χαιρετίζουμε την έρευνά σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

το 2006, οι εγκαταστάσεις κατασκευής καθιερώθηκαν. Εστίαση στην ανάπτυξη και την παραγωγή των μηχανών καρυδιών.

 

το 2007, η πρώτη γραμμή παραγωγής φυστικοβουτύρου που παρήχθη ανεξάρτητα από το εργοστάσιό μας εξετάστηκε επιτυχώς.

 

το 2008, πωλήσεις εξοπλισμού παραγωγής φυστικοβουτύρου των ενιαίων στοιχείων έφθασε σε 3 εκατομμύρια

 

το 2009, η γραμμή παραγωγής των δυτικών ανακαρδίων ερευνήθηκε επιτυχώς, και η αποδοτικότητα εργασίας ήταν περισσότερες από 2 φορές αυτή των παρόμοιων προϊόντων.

 

το 2011, η παραγωγή του καθαρισμού φρούτων και λαχανικών και η γραμμή παραγωγής εξοπλισμού επεξεργασίας ολοκληρώθηκαν.

 

το 2012, η γραμμή παραγωγής εξοπλισμού κρέατος ολοκληρώθηκε και η ομάδα επιχείρησης επεκταμένος σε 50 ανθρώπους.

 

το 2014, η επιχείρηση εξαγωγής ιδρύθηκε

 

το 2015, το προϊόν έλαβε την πιστοποίηση CE της ΕΕ, η οποία αποδεικνύει ότι το προϊόν είναι σταθερό και αξιόπιστο.

 

το 2018, γίνεται το πιό αξιόπιστο και η αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία ακεραιότητας, τα προϊόντα εξάγεται σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές.

 

το 2022, δεσμευμένος στην παροχή των πελατών τις πιό προηγμένες λύσεις, υψηλότερη ποιότητα, προϊόντα χαμηλότερων τιμών, ήμαστε στο δρόμο!

Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Xuanhua

Αριθμός Υπαλλήλων : 70~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 70% - 80%